Palvelut

Tilanhoitajat tarjoaa pitkäaikaista metsäkiinteistöjen hallinnointia sekä metsän hankintaan liittyviä tukipalveluja. Kattava palveluvalikoimamme mahdollistaa palveluiden räätälöimisen jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Pitkäaikainen läsnäolomme Suomessa, Ruotsissa sekä Baltian maissa takaa sen, että meillä on vahvaa kokemusta ja osaamista auttaaksemme asiakkaita tekemään hyvin perusteltuja päätöksiä metsänhoitoon ja -hankintaan liittyvissä päätöksissä.

Pystymme hoitamaan pieniä yksityisiä projekteja, mutta myös suuria instituutioasiakkaiden tarpeita. Vahvuutemme piilee kyvyssämme määrittää jokaisen metsäkiinteistön potentiaali sekä toteuttaa metsäsuunnitelmaa kannattavasti.

Metsäkiinteisöjen hankinnassa tunnistamme sopivat kiinteistöt, jotka ovat linjassa asiakkaan tavoitteiden kanssa. Useiden arviointimenetelmiemme avulla voimme löytää oikean markkinahinnan ja onnistua kaupassa. Tämän lisäksi tarjoamme kattavan kokonaispalvelun, jossa otamme myös vastuun hankittujen metsäkiinteistöjen hallinnasta ja kehittämisestä. Hallintaratkaisumme varmistaa, että sijoitukset tuottavat optimaalisia tuloksia pitkällä aikavälillä.

Tiedostamme, että metsillä on monenlaisia arvoja. Tilanhoitajamme ovat valmiita löytämään mahdollisuuksia myös muualta kuin vain puuntuotannosta. Olipa kyse sitten hiilidioksidin sitomisesta, riistanhoidosta, luonnonsuojelusta tai muista arvoista, sitoudumme maksimoimaan asiakkaan metsäkiinteistöjen potentiaalin.

Tilanhoitajat on luotettu kumppanisi metsäsijoituksissasi, luoden kestävää arvoa sijoituskaaren jokaisessa vaiheessa.