Olemme hoitaneet metsiä ja kehittäneet maa-omaisuuksia vuodesta 1912. Kokeneet tilanhoitajamme ja neuvonantajamme auttavat sinua – jos haluat esimerkiksi maksimoida tulot, metsästys- tai luonnonarvot.

Metsä – ja maaomaisuuden hoitoa

Maa- ja metsäomaisuuden hoito on tärkein palvelumme. Se on toimintamme lähtökohta ja tapamme työskennellä. Keskitymme maa- ja metsäomaisuutesi hoitoon liittyviin tavoitteisiin ja autamme sinua saavuttamaan omistuksille asettamasi tavoitteet.

Tilanhoitajat huolehtii tilan- tai maanomistajan tarpeista ja hoitaa omaisuuteen liittyviä monia eri tehtäviä ja toimintoja. Yleisimmät palvelumme koskevat metsätaloutta, luonnonhoitoa, metsästystä ja riistanhoitoa sekä rakennuksia ja isännöintitoimintaa.

Tilanhoitopalvelu

Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja sovitamme ne maaomaisuuden tarjoamiin edellytyksiin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Annamme suosituksen toimenpiteistä sekä siitä, missä järjestyksessä toimenpiteet tulisi tehdä. Etuna on, että saat asiantuntijan tekemän, riippumattoman arvion edellytyksistä ja mahdollisuuksista. Tuloksena on sinulle räätälöity hoitosuositus, jonka suhteen voit itse tehdä päätöksen.

Me ehdotamme, sinä päätät!