Olemme hoitaneet metsiä ja kehittäneet maa-omaisuuksia vuodesta 1912. Kokeneet tilanhoitajamme ja neuvonantajamme auttavat sinua – jos haluat esimerkiksi maksimoida tulot, metsästys- tai luonnonarvot.

Ostotuki

Kiinteistön ostaminen on useimmille hyvin merkittävä kauppa.

Se on tapahtuma, johon liittyy paljon pääomia ja suuria mahdollisuuksia, mutta myös riskejä ja ansoja. Oikealla ja asiantuntevalla neuvonnalla on ratkaiseva merkitys.

Luotettavaa arviointia

Kiinteistön hankinnan perusedellytyksenä on kiinteistön oikea arvonmääritys. Useimmat arvioijat ovat varsin päteviä ja työskentelevät samanlaisten mallien mukaisesti. Suuriakin eroja voi kuitenkin syntyä arvioijien tarkkuudesta ja markkinoiden tuntemuksesta riippuen.

Tilanhoitajilla on Pohjoismaiden kenties paras verkosto markkina-arvon määrittämistä varten. Meillä on asiantuntijoita niin Suomessa, Ruotsissa kuin Baltian maissakin. Asiantuntijoillamme on yksityiskohtaista tietoa ja kokemusta yhteensä yli sadantuhannen hehtaarin edestä ostotuettua maa-aluetta.

Yrityksellämme on myös laaja kansainvälinen sidosryhmäverkosto. Laaja markkinoiden tuntemus yhdistettynä taloudelliseen ja juridiseen osaamiseen tarkoittaa, että voimme tarjota luotettavan arvioinnin sekä muuta arvokasta neuvontaa ostotukeen liittyvissä kysymyksissä.

Pelastavaa neuvontaa

Oikeiden neuvojen avulla kiinteistön ostaja voi säästää merkittävän summan ja välttää ylimääräiset ongelmat. Esimerkiksi verotuskysymykset ovat haastavia, mutta ne tarjoavat myös merkittäviä mahdollisuuksia, jos ne osaa huomioida ajoissa. Pätevän juridisen neuvonnan avulla voit vaikuttaa kustannuksiin, tuottoihin ja ongelmien ratkaisuun esimerkiksi vuokraviljelyn, hankintalupien, kiinteistönmuodostuksen, EU-tukien ja kiinnitysten kohdalla.

Kun valitset Tilanhoitajien palvelut, saat apua kaikilla osaamisalueillamme.