Olemme hoitaneet metsiä ja kehittäneet maa-omaisuuksia vuodesta 1912. Kokeneet tilanhoitajamme ja neuvonantajamme auttavat sinua – jos haluat esimerkiksi maksimoida tulot, metsästys- tai luonnonarvot.

Etsimme metsätilojen hoitajaa mukaan toimintaamme Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle

Vahvistamme nyt toimintaamme ja etsimme sinua, joka haluat työskennellä tilanhoitajana Kajaani tukikohtana.

Tilanhoitajat hoitaa ja kehittää metsä- ja maakiinteistöjä asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Autamme myös asiakkaitamme löytämään uusia metsäsijoituskohteita. Tiimimme tekee kaikkensa saavuttaakseen ja ylittääkseen asetetut tavoitteet. Tätä olemme tehneet jo yli 100 vuotta. Teemme työtä kestävän kehityksen puolesta ja toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

Vahvistamme toimintaamme Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Etsimme sinua, metsäalan ammattilainen ja monipuolinen osaaja joka haluat työskennellä tilanhoitajana tukikohtana Kajaani tai Oulu. Organisaatiomme on riippumaton ja arvopohjainen, jota sinä omalta osaltasi vahvistat.

Tilanhoitajana vastuullasi on laaja toimintakenttä ja toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työhön sisältyy sekä suunnittelutyö että sovittujen toimenpiteiden läpiviennin varmistaminen omalla vastuualueellasi. Työskentelet läheisesti asiakkaiden kanssa ja kehitätte yhdessä maanomistajuutta ja tilojen arvoa ja taloutta. Teet työtä mm. urakoitsijoiden ja puunostajien kanssa. Saat tukea toimintaan omilta kollegoilta.

Sinulla on metsäalan koulutus (vähintään AMK taso vaaditaan) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Arvostamme tämän lisäksi myös LKV koulutusta ja kokemusta. Toimit suomen kielellä ja englannin- tai ruotsinkieli on sujuvaa ja olet motivoitunut jakamaan yrityksemme arvot.

Jotta viihdyt tilanhoitajan roolissa, on tärkeää, että liiketoiminta ja kaupanteko on sinulle luontaista, hahmotat kokonaisuuksia ja otat vastuun tulossuuntautuneesta toiminnasta. Olet erityisen kiinnostunut metsänhoidosta ja metsätalouden tuotosta.

Toimintamme laajenee jatkuvasti, joten työhön sisältyy myös uusien asiakkaiden aktiivinen rekrytointi sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen. Luot verkostoja ja luottamuksellisia suhteita, jotka antavat lisäarvoa niin asiakkaille kuin yrityksellemme.

Lisätietoja sinulle antaa:

Tomas Landers, TJ puh: 050-3500760

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoive viimeistään 19.2.2020 osoitteeseen: tomas.landers@tilanhoitajat.fi

Otsikoi sähköpostisi ”hakemus tilanhoitajaksi”.