Olemme hoitaneet metsiä ja kehittäneet maa-omaisuuksia vuodesta 1912. Kokeneet tilanhoitajamme ja neuvonantajamme auttavat sinua – jos haluat esimerkiksi maksimoida tulot, metsästys- tai luonnonarvot.

Etsimme kahta uutta metsätilojen hoitajaa

Etsimme kahta metsätilojen hoitajaa mukaan toimintaamme Hämeen ja Pirkanmaan sekä Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueille

Tarjoamme sinulle

Tilanhoitajat hoitaa ja kehittää metsä- ja maakiinteistöjä asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Autamme myös asiakkaitamme löytämään uusia metsäsijoituskohteita.

Tilanhoitajat on toiminut Suomessa vuodesta 2013 ja on Ruotsissa jo yli 100 vuotta toimineen Skogssällskapet-säätiön omistama yritys. Teemme työtä kestävän kehityksen puolesta. Säätiö omistaa myös metsää kaikissa toimintamaissaan.

Vahvistamme nyt toimintaamme ja etsimme toistaisiksi voimassa oleviin työsuhteisiin kahta metsäalan monipuolista ammattilaista tilanhoitajiksi ensisijaisesti Hämeen ja Pirkanmaan sekä Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueille.

Toimintamme perustuu yhteisiin arvoihimme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, riippumattomuus, yhteydenpito ja proaktiivisuus, monipuolisuus ja laatu, erikoisosaaminen, pitkäjänteisyys sekä joustavuus. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kehittämään kasvavaa yritystämme tiimiin, jossa on tekemisen meininki ja jossa arvostetaan tuloksellista ja iloista yhdessä tekemistä.

Odotamme sinulta

Tilanhoitajana vastuullasi on laaja toimintakenttä ja toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työhön sisältyy sekä suunnittelutyö että sovittujen toimenpiteiden läpiviennin varmistaminen omalla vastuualueellasi. Työskentelet läheisesti asiakkaiden kanssa, ja kehitätte yhdessä maanomistajuutta ja tilojen arvoa ja taloutta niin perinteisen metsätalouden kuin muidenkin arvojen kehittämisen ja hyödyntämisen kannalta. Teet työtä myös mm. urakoitsijoiden ja puunostajien kanssa. Saat tukea toimintaan omilta kollegoiltasi.

Toimintamme laajenee jatkuvasti, joten työhön sisältyy aktiivinen palveluidemme markkinointi. Luot verkostoja ja luottamuksellisia suhteita, jotka antavat lisäarvoa niin asiakkaillemme kuin yrityksellemme.

Sinulla on metsäalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Arvostamme myyntiorientoitunutta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä riistatalouden, kiinteistökehityksen ja LKV-toiminnan osaamista ja kokemusta. Tehtävässä onnistumista tukevat aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote. Toimit suomen kielellä ja englannin tai ruotsin kieli on sujuvaa. Tilanhoitajat työskentelevät pääasiassa kotitoimistoilta käsin.

Jotta viihdyt tilanhoitajan roolissa, on tärkeää, että liiketoiminta ja kaupanteko on sinulle luontaista, hahmotat kokonaisuuksia ja otat vastuun tulossuuntautuneesta toiminnasta.

Hakemukset ja lisätietoja

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 22.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen lasse.lahtinen@tilanhoitajat.fi. Otsikoi sähköpostisi ”hakemus tilanhoitajaksi”.

Annamme mielellämme lisätietoja:

  • toimitusjohtaja Lasse Lahtinen (puh. 044 493 5998) 2.7. saakka, 26. - 30.7. sekä 9. - 20.8.
  • asiakaspäällikkö Tomas Landers (puh. 050 350 0760) 5. - 23.7. ja 2. - 6.8.
Lasse Lahtinen

Lasse Lahtinen, toimitusjohtaja, Skogssällskapet Finland Oy Ab/ Tilanhoitajat

Puhuu Englantia, Suomea ja Ruotsia

+358 44 493 5998

lasse.lahtinen@tilanhoitajat.fi