Mikko Söderling on Tilanhoitajien uusi toimitusjohtaja

Metsänhoitaja Mikko Söderling aloittaa Tilanhoitajien uutena toimitusjohtajana 2. toukokuuta 2022. Tavoitteena on kehittää Tilanhoitajia edelleen kohti Suomen johtavaa riippumatonta metsänhoitoyritystä.

Mikko Söderling

Mikko Söderling

Mikko tulee vastaamaan Skogssällskapet konsernin Suomen toiminnoista, jonka firmanimi on Skogssällskapet Finland Oy Ab tai Tilanhoitajat. Tilanhoitajat on perustettu vuonna 2013 ja on sen jälkeen kasvanut jatkuvasti ja jalkautunut Suomeen pitkäjänteisenä ja riippumattomana partnerina yhä useammalle Suomalaiselle metsänomistajalle. Vuonna 2015 Skogssällskapet tuli yrityksen osakkaaksi ja vuodesta 2019 Tilanhoitajat on kokonaan Skogssällskapet konsernin omistama. Tilanhoitajilla on toimintaa suuressa osassa Suomea ja vuonna 1912 perustettu Skogssällskapet konserni toimii myös Ruotsissa ja Latviassa.

Mikolla on yli 20 vuoden kokemus metsäalasta ja hän siirtyy Uittokalusto Oy:n toimitusjohtajan paikasta Tilanhoitajiin. Mikon aikana Uittokalusto Oy:n toimitusjohtajana yritys on kehittynyt ja kasvanut huomattavasti.

– Olemme hyvin tyytyväisiä tästä Mikko Söderlingin valinnasta Tilanhoitajiin. Mikolla on tarvittava kokemus toimitusjohtajana kasvuyrityksessä. Tilanhoitajilla on tavoitteena kasvaa Suomen johtavaksi metsäpalveluyritykseksi, sanoo Skogssällskapetin konsernijohtaja Calle Nordqvist.

– Odotan paljon pääsyä osaksi Tilanhoitajien tiimiä Suomessa. On jännittävää päästä kehittämään metsänhoitopalvelua yrityksessä jolla on vanhat perinteet ja uudenaikainen liiketoiminta-asenne, toteaa Mikko Söderling.

Mikko Söderling aloittaa Tilanhoitajien toimitusjohtajana 2.5.2022.

Yhteyshenkilöt

Calle Nordqvist

Skogssällskapet konsernin toimitusjohtaja ja Tilanhoitajien hallituksen pj

Calle Nordqvist

+46 (31) 3356632

calle.nordqvist@skogssallskapet.se