Tilanhoitajat hakee joukkoonsa osaavia metsäammattilaisia

Tilanhoitajien toiminta kasvaa vauhdilla, minkä seurauksena tarvitsemme lisää osaavia käsipareja useilla eri alueilla.

Yrityksemme hoitaa ja kehittää metsäkiinteistöjä asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Olemme riippumaton toimija, joka ymmärtää metsän eri arvoja. Tilanhoitajat on toiminut Suomessa vuodesta 2013 ja on Ruotsissa toimivan Skogssällskapet-säätiön omistama yritys. Haemme nyt joukkoomme lisää metsäammattilaisia seuraavilla alueilla:

  • Varsinais-Suomi
  • Pohjoinen Kainuu tai itäinen Pohjois-Pohjanmaa

Tilanhoitajan työnkuva on monipuolinen ja tarjoaa haastetta pitempäänkin alalla olleille. Tilanhoitaja vastaa kokonaisvaltaisesti hänelle nimettyjen asiakkaiden metsien ja maa-alueiden hoidosta ja kehittämisestä. Työ on asiakaslähtöistä, joten toivomme hakijoilta hyviä sosiaalisia taitoja ja ainakin kohtuullista englannin kielen hallintaa. Tilanhoitajan tulee hallita nykyaikaiset metsänhoitoon liittyvät tietojärjestelmät sekä luonnollisesti olla halukas jatkuvasti kehittämään omaa metsänhoidollista osaamistaan. Työ on itsenäistä ja tapahtuu pääosin etätyönä. Tilanhoitajalla tulee olla käytössä oma auto asiakas- ja maastokäyntejä varten.

Tarjoamme tilanhoitajalle hyvät ja modernit työvälineet (Foresta tai ForestKit) sekä jatkuvan tuen työssä suoriutumiseen ja siinä kehittymiseen.

Hakemukset ja lisätietoja

Jos tämä kuulostaa sinun seuraavalta työpaikalta niin lähetä vapaamuotoinen avoin hakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen mikko.soderling@tilanhoitajat.fi

Tilanhoitajat (Skogssällskapet Finland Oy Ab) on ruotsalaisen Skogssällskapet Ab:n suomalainen tytäryhtiö. Yhtiöiden taustalla on yleishyödyllinen Skogssällskapet-säätiö, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1912 kehittämään kestävää metsätaloutta ja luonnon monipuolisuutta. Skogssällskapet-konsernissa työskentelee n. 150 eri alojen osaajaa Ruotsissa, Suomessa ja Latviassa.

Mikko Söderling

toimitusjohtaja

+358 50 462 1622

mikko.soderling@tilanhoitajat.fi