Yrityksemme

Tilanhoitajat on metsäteollisuudesta riippumaton yritys, jonka toimialana on maa- ja metsäomaisuuksien hoito. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa sekä Latviassa, mikä takaa laajan osaamisen ja kattavan asiantuntijaverkoston.

Yhteistyökumppani lähellä sinua

Autamme yksityisiä, julkisia sekä yritysasiakkaitamme hoitamaan metsiä ja muuta maaomaisuutta kestävällä tavalla. Pystymme ottamaan huomioon asiakkaan omaisuuden kokonaisuutena, mikä tarkoittaa taloudellisten, ekologisten sekä sosiaalisten näkökulmien yhteensovittamista. Hoidamme kiinteistösalkkua kunkin omistajan omien tavoitteiden mukaisesti ja räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti.

Organisaatio

Tilanhoitajat koostuu motivoituneista, laajan osaamisen ja kokemuksen omaavista tilanhoitajista. Yritys on toiminut Suomessa jo 10 vuoden ajan yhteistyössä erikoisosaamista omaavan verkoston kanssa.

Tilanhoitajat on Ruotsissa toimivan Skogssällskapet AB:n tytäryritys. Skogssällskapetilla on ollut toimintaa Ruotsissa jo yli sadan vuoden ajan sekä Latviassa vuodesta 2002 lähtien.

Skogssällskapet omistaa myös Suomessa toimivan Skogssällskapet Fastighet Oy Ab:n, jonka metsäomiasuus on Suomessa yhteensä noin 7 000 hehtaaria. Suurimmat metsäomistukset sijoittuvat Hyvinkäälle, Ruovedelle sekä Mynämäelle. Sovellamme omassa metsänhoidossamme samoja arvoja kuin asikkaidemmekin kiinteisösijoitusten hoidossa.

Konsernin omistaa ruotsalainen yleishyödyllinen Skogssällskapet-säätiö, jonka tehtävänä on työskennellä kestävän metsänkäytön puolesta. Kaikki liiketoiminnan tuotot ohjataan tutkimustyöhön ja metsänkäytön kehitykseen. Säätiö jakaa vuosittain noin kaksi miljoonaa euroa metsän- ja luonnontutkimukseen.