Olemme hoitaneet metsiä ja kehittäneet maa-omaisuuksia vuodesta 1912. Kokeneet tilanhoitajamme ja neuvonantajamme auttavat sinua – jos haluat esimerkiksi maksimoida tulot, metsästys- tai luonnonarvot.

Yrityksemme

Tilanhoitajat on metsäteollisuudesta riippumaton yritys, jonka toimialana on maa- ja metsäomaisuuksien hoito. Yritys tarjoaa lähinnä maaomistukseen, metsiin ja rakennuksiin liittyviä palveluja.

Yhteistyökumppani lähellä sinua

Autamme yksityisiä, yrityksiä ja julkisia asiakkaitamme hoitamaan metsiä, rakennuksia ja kokonaisvaltaisesti maaomaisuutta kestävällä tavalla eli taloudelliset, ekologiset sekä sosiaaliset näkökohdat huomioiden. Hoidamme kiinteistösalkkua kunkin omistajan omien tavoitteiden mukaisesti.

Organisaatio

Tilanhoitajat koostuu motivoituneista, laajan osaamisen ja kokemuksen omaavista tilanhoitajista. Yritys toimii yhteistyössä ainutlaatuisen sekä erikoisosaamista että kokemusta omaavan verkoston kanssa, joka myös tukee yrityksen tämän hetkistä kasvua.

Tilanhoitajat on Ruotsissa toimivan Skogssällskapetin osakkuusyritys. Skogssällskapetilla on ollut toimintaa jo yli sadan vuoden ajan. Tänä päivänä sen toiminta kattaa noin 400 000 hehtaarin verran maata Ruotsissa.

Latviassa Skogssällskapet on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Vuonna 2014 toimintaa laajennettiin Liettuaan.