Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Vi söker skogsförvaltare till Dalarna och Västmanland

Nu söker vi tre nya skogsförvaltare till vår region västra Svealand, med placering i Falun eller Västerås.

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter så att de når sin fulla potential. Målet är att berika skogarna på olika värden, och att bruka skogen hållbart – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Som fristående stiftelse, utan ägarintressen i sågverk eller industri, utgår vi från varje skogsägares egna mål i skötseln av deras skogar.

Skogssällskapet är inne i en expansiv fas och vi söker flera nya skogsförvaltare till vår region västra Svealand. I Dalarna utgår du med fördel från vårt kontor i Falun och i Västmanland från vårt Västeråskontor. Men för oss är det viktigare att hitta rätt kollega, snarare än var du bor. Vi är öppna för en dialog kring placeringsort inom denna geografi – ange ditt önskemål i ansökan.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare. Du jobbar aktivt med införsäljning till nya förvaltningskunder och att hålla en hög aktivitetsnivå hos de befintliga.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det mycket viktigt att ha ett starkt eget driv och vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Du är en kommunikativ lagspelare, road av affärer och gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga och potentiella kunder. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning, gärna med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information om tjänsterna

  • Harald Nylinder, Regionchef, tel.021-182 460
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Så här rekryterar vi

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast den 9 januari.

Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar (personlighetsprofil och logisk slutledningsförmåga). Vi kommer därför ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsterna:

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.