Ostotuki ja kiinteistöarvio

Autamme sinua määrittämään metsäkiinteistön arvon. Tarjoamme myös kokonaisvaltaista palvelua, mikäli haluat aloittaa metsäsijoittamisen tai kasvattaa nykyisiä investointejasi.

Oikealla ja asiantuntevalla neuvonnalla on ratkaiseva merkitys kiinteistön arvioinnissa. Tarkka ja ajankohtainen arvonmääritys on perusedellytys kiinteistön ostossa sekä myynnissä, sukupolvenvaihdoksessa, lunastustilanteissa ja kiinnityksessä. Se ratkaisee hintatason, verotuksen ja sen, kuinka paljon voi saada lainaa metsän kiinnitystä vastaan. Koska maan markkina-arvo on Pohjoismaissa noussut merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana, ovat useimmat vanhat arvioinnit harhaanjohtavia. Eri alueilla tapahtuvan hintatason vaihtelevuuden vuoksi tarvitaan arvioinnissa hyvää markkinoiden tuntemusta.

Luotettavaa arviointia

Kiinteistön hankinnan perusedellytyksenä on kiinteistön oikea arvonmääritys. Suuria eroja voi syntyä arvioijien tarkkuudesta ja markkinoiden tuntemuksesta riippuen.

Tilanhoitajilla on Pohjoismaiden kenties paras verkosto markkina-arvon määrittämistä varten. Meillä on asiantuntijoita niin Suomessa, Ruotsissa kuin Baltian maissakin. Asiantuntijoillamme on yksityiskohtaista tietoa ja kokemusta yhteensä yli sadantuhannen hehtaarin edestä ostotuettua maa-aluetta.

Yrityksellämme on myös laaja kansainvälinen sidosryhmäverkosto. Laaja markkinoiden tuntemus yhdistettynä taloudelliseen ja juridiseen osaamiseen tarkoittaa, että voimme tarjota luotettavan arvioinnin sekä muuta arvokasta neuvontaa ostotukeen liittyvissä kysymyksissä.

Oikeiden neuvojen avulla kiinteistön ostaja voi säästää merkittävän summan ja välttää ylimääräiset ongelmat. Esimerkiksi verotuskysymykset ovat haastavia, mutta ne tarjoavat myös merkittäviä mahdollisuuksia, jos ne osaa huomioida ajoissa. Pätevän juridisen neuvonnan avulla voit vaikuttaa kustannuksiin, tuottoihin ja ongelmien ratkaisuun esimerkiksi vuokraviljelyn, hankintalupien, kiinteistönmuodostuksen, EU-tukien ja kiinnitysten kohdalla.

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme palvelumme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pystymme etsimään sopivia kiinteistöjä avoimilta markkinoilta, mutta löydämme kohteita myös hiljaisesta myynnistä laajan kontaktiverkostomme avulla.

Teemme sopiviin kohteisiin arvonmäärityksen asiakkaan strategian mukaisesti ja toimimme neuvonantajana kiinteistökaupassa. Kaupan jälkeen pystymme tekemään kiinteistölle tarvittaessa metsäsuunnitelman sekä alkamaan toteuttamaan metsänhoitoa metsäsuunnitelman sekä -strategian mukaisesti. Pystymme hallinnoimaan isojakin kiinteistösijoitussalkkuja ympäri Suomen.

Kun valitset Tilanhoitajien palvelut, saat apua kaikilla osaamisalueillamme.