Olemme hoitaneet metsiä ja kehittäneet maa-omaisuuksia vuodesta 1912. Kokeneet tilanhoitajamme ja neuvonantajamme auttavat sinua – jos haluat esimerkiksi maksimoida tulot, metsästys- tai luonnonarvot.

Tutkimus

Skogssällskapet on yksi Ruotsin suurimmista yksityisistä metsäalan tutkimuksen rahoittajista. Joka vuosi myönnämme noin 1,7 miljoonan euroa tutkimukseen, koulutukseen, tiedottamiseen ja metsätalouden ja luonnonhoidon tiedon levittämiseen.

Skogssällskapet on yleishyödyllinen säätiö joka haluaa edistää metsän ja maa-alueiden kestävää kehitystä. Yksi säätiön tärkeimmistä työkaluista tavoitteiden saavuttamiseksi on metsätalouden sekä luonnonhoidon tutkimuksen ja tiedonkehittämisen rahoitus.

Kaikki metsänomistajat sekä metsä itsessään pitää hyötyä meidän rahoittamasta tutkimuksesta ja tiedonkehittämisestä. Sen takia rahoitamme projekteja joiden aihealueena ovat metsä, metsänhoito sekä luonnohoito eri muodoissa.

Rahoitamme ensisijaisesti soveltavaa tutkimusta ja tiedonkehittämistä, nähdäksemme selvästi tuettujen projektien tuomat hyödyt ja lisäarvot. Skogssällskapet rahoittaa ensisijaisesti projekteja ruotsissa, mutta tukihakemukset Suomesta, Latviasta ja Liettuasta ovat myös hyvin tervetulleita.

Tuen suuruus vaihtelee muutamasta sadasta eurosta satoihin tuhansiin euroon. Isoimmat tutkimushankkeet kestävät kauan ja jotkut niitä voivat kestää useampi vuosi.