Etsimme LKV ostotukivastaavaa ja kahta metsätilojen hoitajaa

Tilanhoitajat hoitaa ja kehittää maa- ja metsäkiinteistöjä asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Autamme myös asiakkaitamme löytämään uusia metsäsijoituskohteita.

Vahvistamme nyt toimintaamme ja etsimme koko Suomea kattavasta ostotukipalvelusta vastaavaa henkilöä sekä kaksi metsäalan monipuolista ammattilaista tilanhoitajiksi ensisijaisesti Kainuu tukikohtana sekä toisena Häme, Itä-Uusimaa tai Kymenlaakso tukikohtana. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ja kehitätte yhdessä maanomistajuutta ja tilojen arvoa ja taloutta niin metsätalouden kuin muidenkin arvojen kehittämisen ja hyödyntämisen kannalta.

Ostotukivastaavana sinulla on LKV koulutus ja kokemus. Arvostamme myös metsäalan kokemusta ja jos nautit analysoinnista sekä laskentatoimista.

Tilanhoitajana sinulla on metsäalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Arvostamme myyntiorientoitunutta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä riistatalouden, jatkuvan kasvatuksen, kiinteistökehityksen ja LKV-toiminnan osaamista ja kokemusta.

Toimit suomenkielellä ja englannin tai ruotsin kieli on sujuvaa. Työskentelemme pääasiassa kotitoimistoilta käsin. Jotta viihdyt meillä, on tärkeää, että liiketoiminta ja kaupanteko on sinulle luontaista, hahmotat kokonaisuuksia ja otat vastuun tulossuuntautuneesta toiminnasta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 6.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tomas.landers@tilanhoitajat.fi. Otsikoi sähköpostisi ”Hakemus”.

Lisätietoja tj Tomas Landers, puh. 050 3500760

Tomas Landers, toimitusjohtaja

vs. Toimitusjohtaja, Asiakaspäällikkö

Tomas Landers

Metsänhoitaja